بسم الله الرّحمن الرّحیم
کشتی : اگر همه آبهای جهان بخواهند یک کشتی را غرق کنند نمی توانند مگر اینکه در آن نفوذ کنند.
توضیح بنده این است که : بد حجابی یک نوع فساد است اگر جلو این منکر توسط عموم مردم گرفته نشود دشمن از همین طریق وارد جامعه اسلامی ما شده و آن را غرق در منجلاب می کند،
در حالی که طبق فرمایش پیامبرمان حضرت محمّد (ص) همه در برابر اجتماع مسئولند،«كلّكم راع و كلّكم مسؤول عن رعيّته» در کار امر به معروف و نهی از منکر تنها نباید فقط و فقط منتظر عملکرد بچّه های بسیج بود و اکتفا کرد ، بلکه همه وهمه در برابر جامعه مسئولیم که در این امر خطیر مشارکت کنیم.
«در زمینه مسئولیتهای اجتماعی این شخصیت بزرگ چگونه سخن میگوید؟ میفرماید: مردمی سوار کشتی شدند و دریایی پهناور را طی میکردند. یک نفر را دیدند که دارد جای خودش را نقر (سوراخ) میکند. یک نفر از اینها نرفت دست او را بگیرد. چون دستش را نگرفتند، آب وارد کشتی شد و همه آنها غرق شدند و این چنین است فساد.
توضیح این که: یک نفر در جامعه مشغول فساد میشود، مرتکب منکرات میشود. یکی نگاه میکند. میگوید به من چه، دیگری میگوید من و او را که در یک قبر دفن نمیکنند، فکر نمیکند که مَثل جامعه، مَثل کشتی است، اگر در یک کشتی آب وارد بشود، ولو از جایگاه یک فرد وارد شود، تنها آن فرد را غرق نمیکند بلکه همه مسافرین را یک جا غرق میکند.» (سیری در سیره نبوی، مرتضی مطهری، ص 278)
منظومه شمسی : هر یک از اقمار و سیّارات وستاره و کرات در در منظومه شمسی مثل کانون گرم خانواده است،که در آن آفتاب و زمین، مثل پدر و مادر به جمع خانواده گرما و زندگی می بخشند و هرکدام از آنها بایستی در جایگاه خودشان باشند وبه نقش خود را عمل کنند ، تا این منظومه ( خانواده ) به زندگی طبیعی خودش ادامه دهد .
لباس : شخصیّت انسان ها اگر به لباس باشد . پس هر روز شخصیت انسان ها با عوض شود ویا، با کهنه شدن آنها وبا از مد افتادن لباس شخصیت انسان هم تغییر کند در حالی که این گونه نیست بلکه شخصیت انسان ها در وجود آنها ( آداب و معاشرت و اخلاق نیک و فرهنگ ) انهاست.
سمّ : اگر ما بدانیم در غذای بچّه ی مان سمّ مهلک ولی با دز خیلی کم وجود دارد هیچ موقع به بچّه مان اجازه خوردن آن غذا را نمی دهیم چون به وجودش(جسمش ) خیلی اهمیّت قائلیم ولی اگر بدانیم در برنامه های ماهواره ای بیگانه چنین سمّی گنجانده شده که به مرور زمان روح آنها را مسموم می کند از نگاه کردن شان جلو گیری نمی کنیم چون به اهمیّت روح آن طوری که بایسته و شایسته است پی نبرده ایم.
نماز عید قربان و عید فطر
دستور نماز عيد فطر و قربان
نماز عيد فطر و قربان
مسأله 1306ـ اين نماز در زمان حضور امام(عليه السلام) واجب است و بايد به جماعت خوانده شود، ولي در زمان ما كه امام(عليه السلام) غايب است مستحب مي باشد و مي توان آن را به جماعت يا فرادي خواند.
مسأله 1308ـ نماز عيد فطر و قربان دو ركعت است، در ركعت اوّل بعد از خواندن حمد و سوره بايد پنج تكبير بگويد و بعد از هر تكبير يك قنوت بخواند و بعد از قنوت پنجم تكبير ديگري بگويد و به ركوع رود، بعد دو سجده به جا آورد و برخيزد و در ركعت دوم چهار تكبير بگويد و بعد از هر تكبير قنوت بخواند و تكبير پنجم را بگويد و به ركوع رود و بعد از ركوع دو سجده به جا آورد و تشهّد بخواند و سلام گويد.
مسأله 1309ـ در قنوت اين نماز هر دعايي كافي است، ولي مناسب است اين دعا
را به قصد ثواب بخواند: «اَللّهُمَّ اَهْلَ الْكبْرِياءِ وَ الْعَظِمَة وَ اَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ وَ اَهْلَ
الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ وَ اَهْلَ التَّقْوي وَ الْمَغْفِرَةِ اَسْئَلُك بِحَقِّ هذَا الْيَوْمِ الَّذِي جَعَلْتَهُ
لِلْمُسْلِمينَ عيداً وَ لِمحَمَّد صَلَّي اللّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ذُخْراً وَ شَرَفاً وَ كرامَةً وَ مَزيداً اَنْ
تُصَلِّي عَلي مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ اَنْ تُدْخِلَنِي في كلِّ خَيْر اَدْخَلْتَ فيهِ مُحَمَّداً وَ آلَ
مُحَمَّد وَ اَنْ تُخْرِجَني مِنْ كلِّ سُوء اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّد صَلَواتُك عَلَيْهِ وَ
عَلَيْهِمْ اَللّهُمَّ اِنّي اَسْئَلُك خَيْرَ ما سَئَلَك بِهِ عِبادُك الصّالِحُونَ وَ اَعُوذُ بِك مِمّا اسْتَعاذَ
مِنْهُ عِبادُك الْمـُخْلَصُونَ».
متن کامل سخنرانی برادر بسیجی مقصود اوصالی (مهرآبادی زنجانی)
هفته دفاع مقدس
در مسجد امام سجّاد (ع) زیباشهر زنجان
برادر بسیجی جناب آقای حاج خان میرزایی از طرف بسیجیان ، هیات امنا ،امام جماعت وفرماندهی محترم پایگاه مقاومت بسیج سیّدالسّاجدین زیباشهر زنجان در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس سال93با دعوت ازبرادر بسیجی مهرآبادی زنجانی جهت سخنرانی برنامه هایی بمناسبت گرامیداشت و ارج نهادن به مقاومت جانانه ملّت بزرگ ایران در طول 8سال جنگ تحمیلی برگزار کردند.
اقدامات انجام شده قبلی جهت برگزاری برنامه :
بسیجیان پایگاه با نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایرا و سایر پرچم های نمادین دوران 8ساله جبهه های جنگ حق علیه باطل با نام های یا حسین(ع) یا ابوالفضل و یا زهرا (س)و محمد رسول الله (ص)و آذین بندی درب ورودی مسجد و پایگاه و همجنین بنر هایی از جملات گهر بار مقام معظم رهبری امام خامنه ای در باره هفته دفاع مقدس و نصب تعداد کثیری از عکس های رزمندگان دوران جنگ و ایثار و شهادت در داخل مسجد به حالت نمایشگاه زمینه پر شور و ماندگار در اذهان بوجود آوردند.
خداوند یکتا
بنام خداوند بخشنده و مهربان
الله یخماسین الله به معنی خداوند در زبان عربی است. یخماسین به معنی نیندازد در زبان ترکی است.
اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ.
*آیه255 سوره بقره قرآن*
الله خدايی است که هيچ خدايی جز او نيست زنده و پاينده است نه خواب ، سبک او را فرا می گيرد و نه خواب سنگين از آن اوست هر چه در آسمانها و زمين است چه کسی جز به اذن او ، در نزد او شفاعت کند ? آنچه را که پيش رو و آنچه را که پشت سرشان است می داند و به علم او جز آنچه خود خواهد ، احاطه نتوانند يافت کرسی او آسمانها و زمين را در بردارد نگهداری آنها ، بر او دشوار نيست او بلند پايه و بزرگ است.
اشهدُ انْ لا اِلٰهَ الا الله گواهی میدهم که خدایی جز خداوند نیست.
و اَشهدُ انَّ محمّداً رسولُ الله وگواهی میدهم که محمّد فرستادهٔ خداوند است.
وأَشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِيُّ الله. وگواهی میدهم که علی ولی خداوند است.
«وَ قالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ»
و گفتند: خدا ما را كافى است و او بهترين حامى ماست. (1)
«وَ اعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصيرُ»
و به خدا تمسّک جوييد، كه او مولا و سرپرست شماست! چه مولاى خوب، و چه ياور شايسته اى. (2) وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ.
*آیه103 سوره آل عمران قرآن*
همگان دست در ريسمان خدا زنيد و پراکنده مشويد و از نعمتی که خدا بر، شما ارزانی داشته است ياد کنيد : آن هنگام که دشمن يکديگر بوديد و او دلهايتان را به هم مهربان ساخت و به لطف او برادر شديد و بر لبه پرتگاهی از آتش بوديد ، خدا شما را از آن برهانيد خدا آيات خود را برای شما اينچنين بيان می کند ، شايد هدايت يابيد..